İZMİR / BAYRAKLI - Şehit Uzman Çavuş Ali Akdoğan İlkokulu

Şbt

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ ALİ AKDOĞAN  İLKOKULUNDA DÜZENLENEN ''ÇÖMLEK ATÖLYESİ'' ETKİNLİĞİNDE  ÖĞRENCİLERİMİZ UZMAN EKİP EŞLİĞİNDE ÇÖMLEK YAPMAYI DENEYİMLEDİKLERİ İÇİN  ÇOK MUTLU ANLAR YAŞADILAR . ETKİNLİĞİN ORGANİZASYONUNDA EMEĞİ GEÇEN OKUL İDARESİ, ÖĞRETMEN VE OKUL AİLE BİRLİĞİNE ÖĞRENCİLERİMİZ ADINA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Haz

Bayraklı ilkokullar arası futbol turnuvası ikincisi olduk.Öğrenci ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Haz

Tüm sınıfların doyasıya eğlendiği yarışmalarla keyifli bir hafta geçirdik.

Haz

Okulumuzda Kızılay için düzenlediğimiz kan bağışı kampanyamıza toplam katılım 125 kişi olup 75 ünite kan bağışı sağlandı.

Bağışlara bizzat kan vermek yoluyla destek olan il milli eğitim müdür yardımcımız, ilçe milli eğitim müdürümüz, şube müdürlerimiz, okul müdürleri, ögretmenlerimize ve velilerimize tesekkur ederiz.

May

19 Mayıs Atatürk'üAnma Gençlik ve Spor Bayramı 104.yılında okulumuzda coşku ile kutlandı.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

3-B sınıfı öğrencilerinin "Doğal çevre - Yapay çevre" konulu çalışma sunum sergilerini diğer 3.sınıf arkadaşları gezerek kendileriyle bilgi alışverişinde bulundular.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda öğrencilerin ve velilerin katılımıyla coşkuyla kutlandı.3.sınıf öğrencilerimizin hazırlamış olduğu gösterileri keyifle izledik.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Farklılığımız yok, ortaklığımız çok! 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Gününde; “Otizme Mavi Işık Yak”

Nis

3-C Sınıfı Fen Bilimleri dersi "Bir Bitkinin Yaşam Döngüsü" ile ilgili olarak kendi bitkilerini yetiştirerek bir bitkinin yaşam döngüsünü gözlemleriyle öğrendiler.

Nis

3-C sınıfı Fen Bilimleri dersiyle ilgili olarak "STEM ile Tanışıyorum" sınıf içi projesi ile "Sence ses yalıtımı nasıl olmalı?" sorusunun cevabı bulmaya çalıştılar. Yaptıkları maketlerle ses yalıtımı çalışmalarını ve araştırma sonuçlarını  arkadaşlarına sundular.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif Ersoy´u Anma Günü okulumuzda 2.sınıfların yaptığı etkinliklerle kutlandı.Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale Zaferi 108.Yılında okulumda törenle kutlandı.Bir destanın kahramanları olan şehitlerimizi minnetle yad ediyoruz.

Mrt

Okulda diyabet konulu seminer İlçe Sağlık Müdürlüğü'nden gelen yetkililer tarafından öğretmenlerimize verildi.

Ock

Class In The Nature projesi kapsamında ülkemize gelen misafirlerimiz sınıflarımızda eğitimlere katılarak derslerimizi dinlediler.İzmir turu yaparak izmir hakkında bilgi edindiler.

Ock

Okulumuzdaki öğretmenlerimize , rehber öğretmenimiz Ercan KOCABAŞ tarafından, e-güvenli öğretmen ve e-güvenli okul konularında bilgilendirme semineri verildi.